november 4, 2017

Dortmund (v.a. €68,- p.p.)

Kerstmarkt Dortmund.

De kerstmarkt van Dortmund is een bekende onder Nederlanders. Dortmund heeft absoluut een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De kerstmarkt van Dortmund beschikt over maar liefst 300 kerstkraampjes

Dortmund heeft versnaperingen die je niet op iedere kerstmarkt tegenkomt. Uiteraard is de glühwein van hoog niveau en is er ook bier verkrijgbaar. En de bratwurst zal ook zeker niet ontbreken. Maar een echte aanrader is de Westfaalse barbecueham.

De kerstmarkt is zeer groot en spreid zicht uit over meerdere pleinen en straten in de binnenstad. De kerstmarkt begint in het centrum en loopt door naar de Hansa Platz, Petri Kirchplatz, Klepping Strasse en Reinoldi Kirchplatz. Uiteraard kunt u zich vergapen aan de prachtig versierde straten.

De kerstmarkt van Dortmund staat o.a. bekend om zijn gigantische kerstboom in het centrum van de stad. Deze kerstboom is maar lieft 45 meter hoog en heeft wel 50.000 lampjes branden.

Wij maken u graag al warm voor de kerstdagen. De kerstmarkt van Dortmund bezoekt u met onze limousine al vanaf €68,-* per persoon! Incl. een hapje en een drankje.
Vraag gratis een offerte aan en vertel ons uw wensen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw kerstmarkt te bespreken.

Deze kerstmarkt vindt plaats van 23-11-2017 t/m 30-12-2017

* De prijs per persoon is gebaseerd op 14 personen incl. hapjes en drankjes.