november 4, 2017

Dresden (v.a. €300,- p.p. incl. overnachting)

Kerstmarkt Dresden.

De kerstmarkt van Dresden is de verste bestemming in ons lijstje van te bezoeken kerstmarkten. Daarom zit hier natuurlijk ook een overnachting bij.

Deze kerstmarkt is 15.000 vierkante meter groot. Genoeg kraampjes om u uren te vergapen aan al het moois! De kerstmarkt draagt de toepasselijke naam: 1000 Funkel, wat duizend vonken betekent. In Dresden vindt men de kerstbeleving het allerbelangrijkste. Hier vind u dan ook theaterpaviljoens voor prachtige shows, maar ook levende sprookjes en culinaire hapjes.

De kerstmarkt van Dresden is de oudste van Duitsland. Al sinds 1434 is de kerstmarkt van Dresden te vinden op de Striezelmarkt. Deze kerstmarkt is dan ook een populaire bestemming vanuit heel de wereld! De Striezelmarkt is de populairste van Dresden, echter beschikt Dresden over nog maar liefst 8 andere kerstmarkten.

De Kerstmarkt van Dresden bezoekt u met onze limousine al vanaf €300,-* per persoon, incl. hapje, drankje en overnachting!
Vraag gratis een offerte aan, beschrijf uw wensen zo specifiek mogelijk en binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw kerstmarkt te bespreken.

Deze kerstmarkt vindt plaats van 29-11-2017 t/m 24-12-2017

* De prijs per persoon is gebaseerd op 14 personen incl. hapjes en drankjes.