november 4, 2017

Düsseldorf (v.a. €65,- p.p.)

Kerstmarkt Düsseldorf.

Eén van de meest geliefde Duitse plaatsen onder de Nederlanders. Rond November veranderd Düsseldorf in een waar kerstsprookje. Een zeer familievriendelijke kerstmarkt. Wij brengen u naar de Marktplatz en er zijn vanaf daar maar liefst 5 andere pleinen te bezoeken.

Deze kerstmarkt is vrij groot in omvang en bijna niet in 1 dag te bezoeken. Daarom, wanneer u dat wenst, is het bespreekbaar om hier een meerdaagse limousinereis van te maken.

Op de markten in Düsseldorf is veel te zien, zo zijn er kramen waar glas speciaal voor u geblazen wordt, zijn kaarsenmakers druk in de weer met kaarsvet en zijn er nog veel meer oude ambachten te bewonderen. Ook draait de ruim 100 jaar oude draaimolen trouw zijn rondjes.

Wij maken u graag al warm voor de kerstdagen. De kerstmarkt van Düsseldorf bezoekt u met onze limousine al vanaf €65,-* per persoon! Incl. een hapje en een drankje.
Vraag gratis een offerte aan en vertel ons uw wensen. Dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw kerstmarkt te bespreken.

Deze kerstmarkt vindt plaats van 23-11-2017 t/m 30-12-2017

* De prijs per persoon is gebaseerd op 14 personen incl. hapjes en drankjes.